Allmänt

Snabba dagar!

Hej fina du! Hoppas att din dag har varit solig och varm idag. Dagens middag har precis intagits här hemma, Tuva-Li åt med glad aptit och den hemmagjorda hamburgaren gick hem hos fröken. Är det bara jag som tycker att dagarna går otroligt fort?

Man vaknar på morgonen och helt plötsligt ska man lägga sig och sova igen! I och för sig så har vi fullt upp att göra på jobb så man reflekterar inte över tiden utan helt plötsligt är det dags för hemfärd. Samtidigt tycker jag att det är skönt att det händer saker på jobb hela tiden, jag hade nog haft världens tristess om man bara suttit och kollat rakt ut i tomma intet.

Vilken respons jag har fått i tävlingen som jag har i samarbete Rosenserien i och med 10 000 kommentarer här i bloggen. Jätteroligt att så pass många är med och åter igen tusen tack för alla fina, stöttande och peppande kommentarer ni skriver – jag blir rörd många gånger om dagen!

Nu ska jag hänga fram kläder till Tuva-Li imorgon! De ska ha midsommarfest på förskolan och då måste man givetvis ha en söt och fin klänning! Uppdaterar senare när loppan har somnat 

Tuva-Li har sått tomatplanta på förskolan! Hon fick med sin hem idag.
Tuva-Li har sått tomatplanta på förskolan! Hon fick med sin hem idag.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.