Allmänt

Måndag vecka 25!

Hej fina du! Hur har din måndag varit? Jag ligger i sängen med musik i öronen och en sovandes Tuva-Li sidan om mig. Nattningen idag gick fort, hon somnade nästintill direkt. Finaste lilla tjejen, att man kan älska någon så mycket!

Dagen har bestått av jobb för min del och förskolan för Tuva-Li’s del. Hon blev ledsen imorse när jag kramade om henne och sa hejdå. Men med tanke på att hon var sjuk hela förra veckan så är det kanske inte så konstigt, men det gör lika ont i mammahjärtat varje gång – snart har vi semester tillsammans!

Har fått hjälp av pappa att få hem min nya spegel till sovrummet med! Födelsedagspresenten från mamma och hennes man och den ser precis ut som jag ville ha den, vit med lite krumelurer på sidorna. Nu ska den bara upp på väggen men det får bli till helgen, då jag inte har borr för mina betongväggar. Men behöver jag nämna att jag är livrädd för att den ska trilla av från väggen? 

Hade tänkt sätta mig framför tv:n ett tag men orkar inte resa mig från sängen! Så jag stannar här och svarar på era kommentarer innan jag släcker ner. Kram fina du

IMG_8770
Spegeln till sovrummet!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.