Allmänt

Solig söndag!

God morgon underbara du! Solen skiner i Helsingborg idag och det ser ut att bli en otroligt fin dag idag. Vi kör ut till mamma ett tag idag igen så Tuva-Li kan få springa av sig och eventuellt bada i sin lilla pool, beroende på hur varmt det blir ute idag.

Jag ska passa på att sola kroppen lite medan Tuva-Li vilar sen! Gäller att passa på när det är fint väder som tillåter det, jag har ju fördelen att få färg på kroppen under jobbtid med när man är ute i solen med barnen. Men en bra grundfärg är inte fel att få innan!

Måste säga att det är jätteroligt att så pass många hittills är med och tävlar om ansiktskiten från Rosenserien. Cleansing Creamen är verkligen toppen kan jag meddela och den tar bort orenheter och make-up rester enkelt. Har du missat tävlingen? Klicka då här för att komma till den.

Snabbt litet inlägg såhär på morgonen! Jag ska fixa lite här hemma innan vi ska iväg. Uppdaterar senare, ha en mysig morgon så länge. Kram kram 

Morgonens frukost! Buzzar just nu Proviva och Arla färskost!
Morgonens frukost! Buzzar just nu Proviva och Arla färskost!

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.