Allmänt

Grå lördag!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt och att din morgon har börjat på bästa sätt. Jag vaknade av ett par små och varma fötter i ansiktet, nackdelen med att ha barnen sovandes hos sig. Jag ska ta tag i det där med att Tuva-Li ska börja sova i sitt rum och i sin säng. Men känner att det får vara ett projekt under helgen till att börja med.

Att kanske behöva springa upp om nätterna och natta om på vardagarna känns inte så optimalt då man jobbar. Men lovar att uppdatera er om det hela när jag börjar med det!

Idag är det grått och trist ute, hade velat ha lite sol och värme men enligt prognosen ska det bli fint väder kommande vecka, återstår ju dock att se om det stämmer. Hur galet är det inte att nästa vecka är det midsommar? Veckorna bara flyger fram. Tuva-Li ska på midsommarfirande på förskolan på onsdag och jag ska på midsommarfirande med mitt jobb nästa vecka med.

Förra året hade loppan en midsommarkrans och det ska hon givetvis få i år igen! Så ska mäta hennes huvud och skriva till blomsterhandeln och beställa en krans till henne. Det är så fint med blomsterkransar på midsommar! Brukar du ha det på midsommar?

Nu ska jag duka fram lite frukost här hemma och mysa med loppan! Glöm inte bort att tävla om två ansiktskit från Rosenserien här. Kram så länge 

Förra årets midsommarkrans – egengjord!
Förra årets midsommarkrans – egengjord!

32 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *