Allmänt

En dag i solen!

Solen hittade till Helsingborg idag och den gråa morgonen byttes mot en himmel med strålande sol. Jättehärligt väder och vi har spenderat dagen ute hos mamma i deras trädgård, dagar som dessa så saknar jag vår gamla lägenhet där vi hade trädgård. Men det hade inte varit hållbart med en liten etta i längden!

Jag har suttit och planerat lite förändringar på Tuva-Li’s rum! Vad det är får ni se när det är klart, tills dess får ni vara nyfikna och undrande. Jag har en idé i mitt huvud som jag hoppas blir bra, Tuva-Li’s moffe får hjälpa till så det blir rätt. 

Kort liten uppdatering! Ska svara på kommentarer innan mina ögonlock stängs, att man blir så trött efter en dag i solen förstår jag inte ♥IMG_8728

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *