Allmänt

ONSDAG!

Äntligen hamnat i sängen efter dagen! Tuva-Li sover sen strax efter klockan sju. Sommarlov för många barn, för mig innebär det jobb på fritids i några veckor till innan jag och Tuva-Li har två veckors ledigt ihop. Får se vad vi hittar på för mys de veckorna, förhoppningsvis tillåter vädret stranden under semestern.

Imorgon blir det VAB igen, gammelmormor var snäll och passade henne idag samt på fredag men hon skulle iväg imorgon och det är helt förståeligt att det inte alltid går att lösa barnvakt. Oftast kan jag men inte alla gånger! Rätt glad att Tuva-Li är hemma med halsfluss och feber, fick upp en notis i deras förskoleapp att där går magsjuka på avdelningarna. Hellre halsfluss än magsjuka!

Tävlingen i och med tiotusen kommentarer kommer att dröja några dagar, väntar hem produkterna så jag kan ta snygga bilder till tävlingsinlägget, jag hoppas att ni har lite överseende med detta och i väntan på den tävlingen kan ni just nu vinna Squitos – klistermärken mot mygg här i bloggen. Så klicka er in här för att tävla så länge.

Rundar faktiskt av! Slut i huvudet och ögonlocken är tunga. Intensiv dag med mycket nytt att lära sig, men det är jätteroligt. Älskar verkligen mitt jobb! Kramar så hörs vi imorgon igen 

Testat skorna ordentligt idag! Ingen smärta i benet än så länge - bästa köpet!
Testat skorna ordentligt idag! Ingen smärta i benet än så länge – bästa köpet!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.