Allmänt

VAB – inte för rolighetens skull!

Hej underbara du! Hur har din måndag varit idag? Jag har äntligen landat på hela ryggen i sängen efter mycket skrik och tårar idag. Känner mig hemsk mot Tuva-Li, att jag måste hålla fast henne när hon ska få sin penicillin och jag kan meddela att göra detta själv och samtidigt spruta in i munnen är ingen lätt match. Både hon och jag är svettiga efteråt – härliga livet som ensamstående!

Imorgonbitti tänkte jag testa att försöka ge henne medicinen medan hon fortfarande sover. När jag väcker henne på morgonen med vällingen så dricker hon den fast hon sover. Lider med henne för jag vet själv hur ont halsfluss gör. Tips på hur jag lättast får i henne medicinen annars?

Imorgon har vi skolavslutning på jobb! Så Tuva-Li får vara hos sin mormor ett tag imorgon och jag ska fråga om det är okej att jag smiter lite tidigare imorgon eftersom våra barn åker hem. Dels för att mamma ska iväg på eftermiddagen men också för att jag vill ta hand om henne själv när hon är dålig. Känns jobbigt att behöva vabba för det känns som man är mer till besvär för arbetskamraterna!

Men det är ingen förälders dröm att vabba! Som förälder vill man hellre ha sina barn friska så de slipper ha ont och må dåligt. Hade jag kunnat hade jag tagit alla hennes sjukdomstillfällen själv, så hon slipper lida. Jag vabbar inte för rolighetens skull, jag vabbar för att jag vill ge mitt barn närhet, trygghet och massa kärlek när hon mår dåligt och har ont ♥

Jag vill ha tillbaka min pigga och glada unge!
Jag vill ha tillbaka min pigga och glada unge!

Gilla inlägget genom att trycka på hjärtat nedan!

52 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *