Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Sjukstuga… Igen!

Mitt lilla hjärta! När ska du få vara frisk? ♥ Är hemma och vabbar idag med Tuva-Li, eftersom hon var dålig redan igår så kände jag att det var lika bra att hon fick stanna hemma idag.

Vaknade till strax efter fem imorse av att hon var jätteledsen. Kände på henne och trots att hon låg utan sitt täcke så var hon jättevarm. Vällingen ville hon inte dricka och hon kröp närmre och somnade om ett tag. När hon vaknade igen så var hon skållhet. Tog tempen på henne och den visade 39.7.

Ringde vårdcentralen och fick en tid till halv tio imorse! Älskar vår vårdcentral, så himla hjälpsamma och personalen är fantastisk med barn. Vi fick inte vår ordinarie läkare idag men läkaren vi fick var jättehärlig och skojade till det med Tuva-Li och hennes gris. Öronen kollades för att utesluta öroninflammation men han misstänkte direkt halsfluss.

Och tyvärr hade han rätt! Hon är jätteröd och svullen i halsen stackarn! Inte konstigt att hon inte vill äta eller dricka. Tyvärr blir det en kamp varje gång hon ska ha penicillinet. Tre gånger om dagen i tio dagar!IMG_8648

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *