Allmänt

Söndag & snart 10 000!

God morgon fina du! Hur har du sovit inatt? Tuva-Li slog upp sina ögon redan klockan sex imorse men vi låg kvar i sängen hemma hos mamma ett tag innan Tuva-Li ville gå upp.

En härlig söndagsfrukost är intagen här hos mamma och jag passar på att uppdatera bloggen medan loppan hjälper mamma att torka av bordet i köket. Det börjar närma sig 10 000 kommentarer här på bloggen, 29 stycken till för att vara exakt och jag ska ordna med tävlingsinlägget som ska upp då.

Planerna för dagen blir lugna! Vi åker kanske med mamma till Tomatens Hus och tittar! Har aldrig varit där fast vi bor relativt nära och det är på vägen hem från förskolan. Idag lyser solen med sin frånvaro men jag hoppas att den tittar fram snart, nu vill vi ha sol och värme, inte någon höstkyla.

Nu ska jag ta ett busigt barn och fixa till henne! Uppdaterar lite senare igen och vem vet, kanske dyker tävligen upp redan idag. Bara några få kommentarer kvar. Kram så länge 

Mobilbild från Snapchat!
Mobilbild från Snapchat!

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.