Allmänt

LÖRDAG!

Godmorgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt. Tuva-Li somnade strax efter halv sju och jag somnade nog lite innan klockan nio. Så vi vaknade båda utvilade klockan sex imorse, att gå upp tidigare efter en god natts sömn är helt okej. Värre hade det varit om man sovit dåligt och vaknat tidigt.

Solen och värmen lyser med sin frånvaro idag! Vi har inga speciella planer mer än att vi ska ut till mamma ett tag, sover kanske över där, får se vad vi gör helt enkelt. Jag måste fixa med lite saker till Tuva-Li’s pedagoger, på tisdag har de skolavslutning och även fast Tuva-Li kommer vara där i sommar så vill jag ändå ge något från henne i present. Vad det är för presenter får du se under nästa vecka!

Snabb liten uppdatering! Ska passa på att duscha medan Tuva-Li kollar på Babblarna och allt som hon kan få för sig att öppna är bortplockat. Uppdaterar senare, kram så länge ♥

Mitt lilla penntroll!
Mitt lilla penntroll!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.