Allmänt

ONSDAG!

Äntligen har vi landat i sängen här hemma! Tuva-Li somnade direkt när hon la sig med huvudet på sin kudde och jag njuter av att sträcka ut kroppen och bara koppla av innan jag stänger mina ögonlock.

Intensiv dag idag! Känns att man har varit lite långledig och kroppen är satt på sparlåga. Jobbade till kvart över fyra idag och sen körde jag och handlade till dagens middag samt till Tuva-Li’s matsäck, imorgon ska hon på sin allra första utflykt med förskolan. Blir en matsäck som består av – nyponsoppa, en rullemacka, pasta med stekta köttbullar, korv och majs samt en burk med melon och blåbär.

Jag hoppas att hon håller sig mätt imorgon! Kan hända att jag gör en macka till imorgon och lägger tillsammans med den andra. Hade kunnat göra både plättar och pannkakor men ungen vägrar att äta det, så bara dumt att tvinga i henne det.

Innan jag somnar ska kommentarer betas av och jag vill se klart LaxTon’s senaste video på youtube med! Vågade inte se klart den igår när det blev mörkt ute – mesig som man är! 

Jobb imorgon igen och jag har kort dag! Hoppas på uppehåll för utflyktsbarnen imorgon, synd om de ska sitta och frysa trots regnkläder. Ska hitta lite tjockare byxor och tröja till loppan imorgonbitti, sjukdomar klarar vi oss utan!

Ha en fortsatt bra kväll! Rundar av inlägget nu så det inte blir alldeles försent för denna trötta mamman. Kramar så hörs vi imorgon IMG_8608

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.