Allmänt

Tisdag & sjätte juni!

God morgon underbara du! Hur har du sovit inatt? Vi har sovit bra och vaknade strax efter klockan sju imorse, så en liten sovmorgon jämfört med övriga dagar när jag vanligtvis går upp strax efter klockan fem.

Vi har haft en mysig morgon framför Barnkanalen och även en liten musikstund! Tuva-Li har en bok med massa sånger i och till texterna kan man spela upp musiken via boken, jättesmidigt och en väldigt populär bok här hemma. Många av sångerna sjunger vi i skolan med så per automatik så tecknar jag samtidigt som jag sjunger för Tuva-Li och det är så roligt att se att hon tar efter.

Tisdag och Sveriges Nationaldag idag! Vi ska hem till Tuva-Li’s mormor och moffe sen i eftermiddag och grilla lite. Solen skiner och jag hoppas att den håller sig framme under hela dagen, vi behöver lite sol och värme nu efter några dagar med kyligare väder. Hur är vädret hos dig? Och hur ska du spendera din nationaldag?

Funderar på om jag ska göra någon efterrätt och ha med ut till mamma idag! Är sugen på att göra en banoffepaj, så himla gott och enkelt att göra. Svänger kanske inom affären och köper alla ingredienser innan vi kör hemifrån och fixar med den ute hos mamma. Jag ska egentligen inte äta sånt men man får unna sig någon gång då och då!

Nu ska vi mysa vidare här hemma! Jag ska passa på att svara på kommenterar så de inte läggs på hög som nu sist, svarade på över hundra kommentarer igår.. Kramar så hörs vi senare 

Mitt lilla penntroll!
Mitt lilla penntroll!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.