Event

SPA-event: Hotell Erikslund del ett

Idag är det exakt en vecka sen vi hade vårt SPA-event på hotell Erikslund! En härlig dag och kväll som började med incheckning klockan tolv och en trevlig gemensam lunch.

Eftersom min kära medparter blev sjuk under natten och inte kunde medverka på SPA-eventet delade jag rum med Eva. Efter lunchen gick vi mot rummet för att byta om till badkläder, mysiga morgonrockar och härliga badtofflor.

Klockan två hade jag och Eva inbokat varsin avslappningsmassage och under tiden satt vi i relaxen och umgicks med alla våra inbjudna gäster. Massagen hade jag mer än gärna fått i ytterligare en timme, för det var jättehärligt och skönt för rygg och nacke. Behandlingarna för våra gäster löste av varandra med jämna mellanrum och alla verkade nöjda och glada.

Vid halv femtiden valde jag att gå upp på rummet och börja fixa till mig inför middagen på kvällen, men det kommer bli ett eget inlägg om middagen, så du inte behöver läsa långa inlägg.

IMG_8488

IMG_8484 IMG_8485 IMG_8486 IMG_8487

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.