Allmänt

Helgen, födoämnen och present!

God kväll fina du! Hur har din måndag varit idag? Helgen går alldeles för snabbt, ännu snabbare tyckte jag att den gick eftersom eventet var i helgen. Det blev en helg i lugnets tecken – vilket var välbehövligt!

Laddad med nya batterier så klev jag upp imorse pigg och glad, jag är vanligtvis pigg och glad alla andra mornar med men det kändes lättare idag på något vis. Dagen har i stort sett bestått av jobb och förskola för Tuva-Li, som blev jätteledsen när jag lämnade henne imorse, känns alltid jobbigt i mammahjärtat med den typen av lämning. Men hennes pedagoger är toppen och jättehärliga!

Hann med handling när jag hade hämtat Tuva-Li och efter det var det hem och ordna med kvällens middag som fick bli en enkel tomatsoppa med strimlad skinka och mozzarella. Däremot så ska jag försöka undvika röda födoämnen här hemma nu, då Tuva-Li får utslag på hela ryggen och nacken.

Hon kliar verkligen sönder sin lilla nacke! Ska ta upp det med förskolan imorgon och fråga om de kanske kan undvika det så mycket som det bara går på förskolan också, i alla fall tills vi har fått tid för allergiutredning. De kan inte ta bort allt rött men kanske undvika att ge henne ketchup och liknande.

Pausar i mitt kommentarssvarande och uppdaterar bloggen lite bättre! Blir inte många inlägg när man jobbar och i helgen hann jag inte med att fixa med tidsinställda för denna veckan. Men nu ska jag fortsätta beta av kommentarerna, kramar ♥

Världens finaste morsdagspresent från Tuva-Li!
Världens finaste morsdagspresent från Tuva-Li!

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.