Allmänt

Lever!!

Men knappt.. Nä så farligt är det inte! Men dagen har gått i ett – jobbat, hämtat på förskolan, hämtat paket (skorna har kommit), fotograferat, duschat loppan, duschat själv, ätit middag, läst bok och nattning!

Jag skulle packat ner vad jag ska ha med till hotellet och vad Tuva-Li ska ha med till sin mormor och moffe men jag orkar inte. Jag går upp lite tidigare imorgon och fixar det. Pappa kommer vid halv tio och hjälper mig med allt som ska ut i bilen, annars får jag springa upp och ner med loppan flera gånger om.

Nu – sova! Sämst på att blogga idag men lovar små uppdateringar under dagen imorgon. EVENTDAGS! Följ oss och våra gäster på #SPAevent2017 på Instagram.IMG_8372

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *