Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Det bästa jag gjort!

Dagen har gått i raketfart idag! Upp när klockan ringde tjugo över fem imorse, fixade till mig och sen väckte jag Tuva-Li så hon fick i sig lite frukost innan förskolan. Lämnade loppan strax efter klockan sju och sen styrde jag bilen mot jobb.

Dagen har gått i ett på jobb i dag! Man reflekterar inte över tiden när man är uppe i jobbet, utan det är full fokus på sin elev. Idag har det varit perfekt väder, så det blev en härlig promenad i våra fina omgivningar. Skulle slutat tio över två idag men jag kompade ut redan kvart i två.

Skulle vara på Tuva-Li’s förskola vid halv tre för utvecklingssamtal eller ja, uppföljningssamtal efter inskolning heter det egentligen. Mammahjärtat värmde otroligt mycket när hennes pedagog berättade om hur det går. Fick höra att Tuva-Li är en självständig tjej, som klart och tydligt visar när hon är missnöjd med något. Hon hänger upp sina kläder på sina krokar om de ligger på golvet och hon äter bra till lunch. Vi satte upp som mål att det ska pottränas mer på förskolan också, då vi gör det här hemma! Underbara unge, du är det bästa jag någonsin gjort, du gör mig stolt varje dag ♥

Så idag fick Tuva-Li välja middagen eller ja, jag gav förslag och hon sa “näääe” till mer eller mindre alla förslag. Tillslut kom ett stort skrattade “jaaaa” fram när jag nämnde tacos. Så vi tog tacomåndag istället för tacofredag och Tuva-Li åt med god aptit.

Nu ska jag runda av här och faktiskt lägga mig! Solen tar mer än man tror och jag blir alltid så trött om kvällarna efter en dag i solen. Kram och sov så gott sen ♥

Det bästa jag gjort i livet!
Det bästa jag gjort i livet!

36 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *