Allmänt

Födelsedag och förskolansdag!

Hej fina du! Hur har din dag och kväll varit? Jag hoppas att du har haft lika strålande väder och varmt, precis som vi har haft i Helsingborg idag, vädret på min födelsedag kunde inte varit mer perfekt. Jag har till och med fått färg i både ansiktet, på armarna och bröstet! Jag hoppas det lägger sig till en snygg färg.

Tusen tack för alla gratulationer här i bloggen! Jag har ännu inte hunnit svarat på kommentarerna, då dagen har gått i ett med lämning på förskolan, jobb, pakethämtning, hämtning på förskolan och bära upp alla paket i lägenheten. 30 kilo är ingen lätt match med en busig 1.5 åring, men det löste sig perfekt.

Födelsedagen har varit lugn och mysig! Vi firade förskolansdag på jobb med lite uppträde inne i stan. Jag och kollegan stannade kvar med vår elev och tog vår lunch nere vid havet. Jättehärligt väder och då vill man inte sitta inomhus! För min del blev det en laxsallad från Bagelshop, otroligt god och mättande.

Snart är denna dagen slut och imorgon är det fredag och helgen är på ingång! Pratade med Anna innan och planerade lite angående eventet, nästa helg är det dags. Hon kommer eventuellt förbi på måndag då hon är i krokarna, hade varit skoj att ses innan eventet, då det var så längesen nu.

Tuva-Li sover sött sidan om mig och det har hon gjort sen strax efter halv sju. Trött tjej idag efter en utedag i solen, själv är jag lika trött men jag måste ta tag i kommentarerna, annars är där över 100 stycken att svara på i helgen! Kram på dig, så hörs vi imorgon igen ♥

Ser du min snygga "bonnabränna"?
Ser du min snygga “bonnabränna”?

44 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *