Allmänt

O N S D A G!

God kväll fina du! Hur har din dag varit? Bra får jag hoppas. Tuva-Li ligger sidan om mig och sover sött, jag passar på att uppdatera bloggen lite innan det är dags för mig att stänga ögonlocken och sova. Jobb som gäller imorgon igen och även förskola för loppan!

Sista dagen som 27-åring idag, imorgon fyller jag år och det blir en lugn sådan! Dagen kommer spenderas på jobb och sen blir det en lugn dag hemma med Tuva-Li, kan säkert bli mysigt det med eller rättare sagt det blir mysigt! Har beställt tårta till fredag att bjuda på i klassen på fredag när vi är samlade allihop igen, så på fredag unnar jag mig en bit tårta efter lunch.

Inga nyheter i övrigt! Tanken var att jag skulle hunnit med ett ordentligt inlägg imorse innan vi skulle köra hemifrån men tiden bara flög iväg så jag hann inte med det. Skulle svarat på era kommentarer med men nej, får se om jag orkar göra det nu efter eller om jag tar det efter jobb imorgon.

Måste köra och hämta paket till SPA-eventet imorgon med! Förstår mig inte riktigt på DHL, står att de ska skicka sms om leveransdag, ändå ringer de en femtioelva gånger idag för att meddela att de står utanför porten! Fungerar mindre bra när man är på jobb, så nu får jag hämta ut paket som totalt väger cirka 30 kilo imorgon och samtidigt ta Tuva-Li upp till lägenheten. Tröttsamt? Lite ja!!

Nu har det blivit tillräckligt med svammel! Rundar av och försöker ta tag i era kommentarer, annars blir det imorgon. Kram så länge och sov så gott sen 

Världens bästa Tuva-Li!
Världens bästa Tuva-Li!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.