Allmänt

Att inte fylla år!

Sidan om mig ligger Tuva-Li och sover sött! Hon har ingen aning om att jag fyller år om fyra dagar och det är heller inget jag begär att hon, som är 1.5 år, ska ha någon aning om för den delen, hon är alldeles för liten för det och födelsedagar har hon fortfarande ingen uppfattning om vad det är.

Kan ändå inte låta bli att tänka på att på torsdag är där ingen som väcker mig med sång och paket på sängen, som man kanske i vanliga fall blir uppvaktad med om man lever i en relation. Idag säger folk grattis via ett par knapptryck på Facebook och sen är det bra.

De sociala medierna idag har tagit över mycket! Förr fick man alltid sms och samtal på sin födelsedag, det händer sällan numera att någon faktiskt ringer när man fyller år.

Jag fyller inte jämt på torsdag! Jag blir 28 år och det är ingen ålder att fira så, men samtidigt blir jag ledsen över att inte få uppvaktningen som många andra får med någon present på morgonen och blommor under dagen. Jag får uppvaktning i form av presenter och blommor den dagen vi, mamma och jag, bjuder in släkten för kalasande.

Men hur glad hade man inte blivit av ett blomsterbud eller ett spontanbesök på torsdag när man faktiskt fyller år? Jag är kanske inne i en känsloperiod där allt känns lite extra jobbigt, men förstår du min tankegång?IMG_7071

43 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.