Allmänt

F R E D A G!

God kväll underbara du! Hur har din dag varit? Bra förhoppningsvis och jag hoppas att solen har varit framme hos dig med idag. Just nu ligger både Tuva-Li och jag i sängen, hon sover och jag passar på att uppdatera bloggen.

Hämtade hem loppan tidigare idag från förskolan, skönt med lite extra fredagsmys tillsammans. Har hunnit med städning av hemmet också när vi kom hem, skönt att ha det avklarat. Vid femtiden kom pappa och lillasyster på besök – Tuva-Li älskar sin moster!

Vi gjorde en nyttig kycklingsallad till middag. Perfekt för mig som inte äter kolhydrater och det mättar faktiskt väldigt bra. Tuva-Li fick fullkornscouscous och kyckling, salladen spottade fröken bara ut. Sallad har en speciell smak, jag gillar det men många barn i 1.5 års ålder gillar det nog inte. Vet att många på loppans avdelning spottar ut salladsbladen till lunch. Tog bild med kameran men orkar inte lägga över bilderna till driven ikväll!

Imorgon kör vi ut till mamma! Nog för att vi hade kunnat vara hemma imorgon och vilat upp oss efter sjukdomen så är det trevligt med sällskap. Hoppas på fint väder, så vagnen kan tas med! Får se om vi hittar på något annat under morgondagen, har dött av tristess denna veckan eller ja, har rättare sagt känt mig som en dålig mamma som inte har lekt med Tuva-Li om dagarna. Får ta igen det med råge nu!

Dags att runda av! Ska svara på kommentarer och sen tror jag faktiskt att jag lägger mig jag också, energin är fortfarande i botten. Kram fina du ♥

Min fina superhjälte! Kamera: Sony DSC-W800
Min fina superhjälte!
Kamera: Sony DSC-W800

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.