Allmänt

N O L L E N E R G I!

Jag lever men har noll energi! Att halsfluss kan slå ut en såpass mycket trodde jag inte. Feber, frossa, en svullen hals, lock för öronen, stopp i näsan och en migränliknande känsla varje dag, allt blandat i en stor ohärlig cocktail!

Jag brukar bita ihop och jobba men det hade aldrig gått att jobba denna gången med allt jag nämnde ovan! Jag hatar att behöva vara hemma och känna att jag sätter mitt arbetslag i “skiten” för att jag inte är där. Samtidigt hade jag inte velat smitta ner hela skolan innan jag fått penicillin.

Krävs mycket för att jag ska ringa vårdcentralen för att boka in ett läkarbesök för min egen skull, gäller det Tuva-Li väntar jag aldrig! Tur var väl det att jag ringde i måndags och fick tid till labbet och en sjuksköterska, annars hade jag säkert gått med kraftig halsfluss fortfarande. Ätit penicillin sen i måndagskväll, fortfarande lite tjock i halsen men inte som innan! Nu vill både jag och Tuva-Li hålla oss friska tack!

Ikväll var första kvällen på en vecka som jag lyckades få i mig lagad middag! I över en vecka har jag levt på flytande föda i form av vatten, proviva och yoghurt – smaklöst men ändå! Jag har fortfarande ingen smak kvar men det var gott med varm mat kan jag meddela, bristen på middag har också visat sig på vågen och jeansen som tidigare satt tajt runt magen kan jag nu knäppa ovanför naveln utan att de sitter tajt. Jag är även under 100-strecket med god marginal!

Är otroligt tacksam för släkten! Vi besökte mamma i helgen som var och medan jag låg utslagen på soffan kollade familjen Tuva-Li. Vi fick skjuts ut till Tuva-Li’s gammelmormor i söndags och har sovit där fram tills imorse, så dålig har jag varit så jag inte har vågat vara ensam hemma med Tuva-Li. Inatt sover vi dock i vårt egna hem och vår bästa säng! ♥

Det blev ett himla långt inlägg nu! Men så blir det när uppdateringen har varit kass de senaste dagarna. Jag har över 75 kommentarer att godkänna, dessa kommer jag börja att beta av under eftermiddagen imorgon, jag sviker er inte, lovar att lämna spår hos vartenda en tillbaka. Massa kärlek till er som läser trots dålig uppdatering ♥

Idag får det bli en mobilbild!
Idag får det bli en mobilbild!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.