Allmänt

L Ö R D A G & S O L!

Lördag och solen värmer som bara den! Jättehärligt men jobbigt med all pollen för både hals och näsa, känns något bättre i halsen idag men inte helt hundra. Köpt hela apoteket känns det som – värktabletter, allergitabletter, nässpray och ett spray mot halsont.

Jag hoppas att det lägger sig snart eller i alla fall att rapsen slår ut fort så jag slipper täppt näsa och halsont, nässprayen går varm här hemma för att svullnaden ska lägga sig. Blir jobb på måndag i alla fall, vägrar vara hemma mer nu. Tycker att vi har haft vår beskärda del av sjukdomar sen inskolningen.

Fick köra och köpa en keps till Tuva-Li innan, trodde inte att vädret skulle bli så fint idag! Strålande sol och cirka tjugo grader varmt, om inte mer i solen! Är ute hos mamma så Tuva-Li kan få springa av sig i deras trädgård, hon vilar för tillfället och jag vilar inomhus för att inte bli helt täppt i näsan. Får gå ut lite sen när hon har vaknat, blir middag här idag – grillat! Bästa med våren och sommaren.

Nu ska jag läsa bloggar och svara på kommentarer! Ha en fin dag i solen så länge, så hörs vi lite senare! Kram kram ♥

För någon vecka sen var det grått och kallt!
För någon vecka sen var det grått och kallt!

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.