Allmänt

F R E D A G!

Min hals är helt upp och ner! Gör så galet ont när jag sväljer och jag kan knappt prata. Misstänker förkylningen som jag har dragit på mig eller all pollen, rapsen har börjat blomma här i Skåne och jag reagerar på det varje år. Eller så är det en kombo av både förkylning och pollen som bråkar.

Har paket att hämta ut hos vårt ombud till SPA-eventet, ena paketet väger “bara” 7 kilo, ska bli intressant att se vad ett annat paket som är på väg till våra goodiebags väger, lite större produkt så kan tänka mig att det väger mer än 7 kilo! Måste maila min kontakt på hotellet med angående ena paketet, då jag och Anna hade en liten tanke kring det. Så vi hoppas att det går att lösa!

Lite uppdatering kring min smärta som kommer och går i benet och höften! Tillsammans med min sjukgymnast har vi lokaliserat problemet till kraftig pronation, det vill säga att mina fötter lutar inåt när jag går och jag får därför en vridning i höften då jag belastar fel. Så nu är inlägg för pronation beställda och jag ska försöka hitta ett par bra skor för just pronation. Bara tråkigt att inte kunna ha snygga sandaler till sommaren men hellre ett liv utan smärta i benen än snygga skor. Inläggen får jag i så fall lägga i ballerinaskorna om jag vill ha tunnare skor i sommar.

Nu ska jag ta hand om min hals! Svarar på alla era kommentarer under dagen, har över 45 stycken att svara på och godkänna. Svarar faktiskt på alla kommentarer här i bloggen, tycker att det är lite trevligt! Kram så länge ♥

Du är min motivation här i livet!
Du är min motivation här i livet!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *