Livsstil | Hälsoresa

D A G 7!

IMG_7911

En vecka!

En vecka har passerat sen jag tog tag i mig själv och min karaktär. En vecka som faktiskt har gått över förväntan. Att utesluta kolhydraterna har inte känts svårt än så länge.  Måndagens resultat kan du läsa under dag 1 och du kan även se resultaten under dag 4.

Måtten har jag ännu inte hunnit ta då vi inte är hemma! Så dessa kommer att tas på måndag och då går jag efter de måtten. Nedan får du i alla fall viktresultatet!

Startvikt- och nuvarande vikt:

Startvikt: 104.7 kg
Nuvarande vikt: 101.6 (-3.1 kg)
BMI: 32.8 (-0.8)

Dag 1  Dag 7! Ingen märkbarskillnad på kroppen men rent mentalt och fysiskt känns det!
Dag 1 <—> Dag 7! Ingen märkbarskillnad på kroppen men rent mentalt och fysiskt känns det!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.