Allmänt

T O R S D A G!

God kväll fina du! Hur har din dag varit? Tuva-Li sover sen ett bra tag tillbaka och jag ligger nerbäddad med paddan i sängen framför bloggen. Idag har jag känt mig matt i kroppen, luften gick ur mig när jag satte mig i personalrummet på min rast – hade jag lagt mig ner hade jag kunnat somna där och då.

För övrigt så har dagen varit bra! Man får sig en ordentlig kick när vågen visar bra siffror och att uteslutandet av kolhydrater faktiskt hjälper. Nu ska bara smärtan i benet ge med sig så blir det långa promenader efter jobb med Tuva-Li i vagnen. Tänk dig träningsvärken efter ett rejält benpass som inte lägger sig utan bara maler och maler, konstant!

Fredag imorgon – jobb och förskola står på schemat! Ska försöka handla hem lite och fylla kylen med massa nyttigheter med. Får jag tid över imorgon så ska jag planera middagslistor där jag kan utesluta kolhydraterna, Tuva-Li får fortfarande äta ris, pasta och potatis till sin middag. Jag hoppas även att kameran jag beställt dyker upp imorgon så man kan testa den redan i helgen.

Nu ska jag runda av detta svammelinlägg! Ska svara på kommentarer och läsa bloggar och kolla Instagram innan jag stänger ögonen för denna torsdag. Kram och godnatt ♥IMG_7716

32 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.