Allmänt

S N A B B I S!

God kväll fina du! Vilken dag det har varit, den har verkligen gått i ett hela tiden. Samtidigt så är det roligt för då går dagen fort och man hinner inte reflektera över timmarna. Blev alldeles matt i kroppen och huvudet innan vårt möte på jobb. Men lite kvarg med färska hallon gjorde susen!

Har fått glada nyheter på jobbfronten! Hade kontrakt fram till skolavslutningen den 13 juni men jag har fått förlängt fram till 10 augusti som det ser ut just nu, jätteglad och en liten lättnad över sommaren!

Jag hoppas givetvis på förlängt inför hösten med men en sak i sänder, nu kan man koppla bort den oron angående jobb ett tag framöver.

Missa inte att tävla i den grymma giveawayloopen på Instagram och missa inte heller tävlingen jag har i samarbete med Twistshake! Uppdaterar bättre när vi kommer hem. Kram så länge IMG_7717

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.