Allmänt

O N S D A G K V Ä L L!

Sängen är intagen, larmet på telefonen är ställt till 05:20 som alla andra vardagar. Blir en snabb liten koll på paddan och bloggen innan jag ska stänga igen ögonlocken och sova. Tuva-Li sover sen ett tag tillbaka, ikväll hade hon svårt att komma till ro så nattingen tog längre tid än vanligt.

Jag har precis betat av lite bloggrelaterade mail som inkommit under dagen! Jag skulle svarat under min rast idag men huvudet var tungt och kroppen värkte så blev en stillsam rast. Skönt det med faktiskt! Hann klicka hem en digitalkamera, ops men nu ska här bli annat än mobilbilder på bloggen.

Fixat lite inför SPA-eventet i majmånad! Ska bli så härligt att få rå om sig själv, Tuva-Li ska sova hos mamma den dagen. Själv unnar jag mig avslappningsmassagen som ingår! Min gamla kropp behöver det.

Nu rundar jag av! Ska svara på kommentarer med så det inte blir överfullt igen för då orkar jag inte svara på allihopa. Kram och godnatt IMG_7642

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.