Allmänt

O N T!

God morgon kära du! Hoppas att du har sovit gott inatt, själv har jag sovit någorlunda bra. Tog nog ut segern i förskott om att smärtan i svank och höft började avta. Istället gör det ont ner i benet som sist och jag orkar verkligen inte en runda till med flera veckor av smärta. Men jag biter ihop, finns de som har ondare och aldrig klagar!

Vi ska strax bege oss ut mot bilen och köra till förskola och jobb. Hämtar dock Tuva-Li tidigare idag då vi ska vara på uppföljningsmöte hos vår husläkare klockan två. Ska passa på att fråga om både pricktest och test för laktos/mjölkallergi, misstänker att fröken här hemma är känslig för laktosen/mjölkproteinet. Hon får ont i magen, den svullnar upp och det luktar inte trevligt därefter. Bättre att kolla upp så hon slipper gå med det för länge. Har du någon erfarenhet av både pricktest på barn men även hur man tar prover för laktos/mjölkallergi?

Snabbt litet inlägg innan vi ska ge oss ut! Måste tanka bilen innan med så vi inte blir strandsatt mitt på vägen. Svarar på alla kommentarer senare idag ♥

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.