Livsstil | Hälsoresa

D A G 1!

IMG_7802

Den nakna sanningen!

Rättare sagt är väl den halvnakna sanningen. Jag blottar mig kanske lite väl mycket nu tycker säkert vissa men kan man visa upp sig i bikini och annat på en blogg, så är det inte farligare än att visa upp sig i underkläder.

Bilderna är till för att dels visa dig framstegen som jag förhoppningsvis gör men även för de dagarna när jag känner att det inte har hänt något och faktiskt kunna jämföra att det faktiskt har gjort det.

Startvikt- och mått:

Vikt: 104.7 kg
BMI: 33.6

Byst:
Midja:
Stuss:
Lår:
Vad:
Arm:

Måtten kommer att tas ikväll och uppdateras här i inlägget! Omöjligt att göra det nu när Tuva-Li är kelsjuk efter att ha varit hos sin gamlamormor hela dagen.IMG_7804

34 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.