Allmänt

L Ö R D A G!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt och att lördagen börjar på bästa sätt. Jag har sovit konstigt inatt vilket har resulterat i att jag har ont i svank och höft, jag hoppas att det ger med sig under dagen, vill inte ha en ny runda med smärta som sist.

Idag blir det inget bad och sim för Tuva-Li med tanke på öroninflammationen, tråkigt att vi har missat så många gånger denna terminen men hennes välmående får komma i första hand. Förhoppningsvis blir det bättre nu när värmen kommer. Måste kolla upp när sista simningen är för denna terminen, så man inte åker dit så har det slutat.

Blir en lugn dag för oss, kör ut till mamma ett tag sen. Sitta själv här hemma en hel dag till blir jag smått tokig av. Ska passa på att hämta vårjackan jag har lagt undan till Tuva-Li, så har hon en här hemma och en att ha på förskolan. Barn ska få smutsa ner sig men ska man iväg ser det trevligare ut med en ren och snygg jacka. Får visa upp den sen här i bloggen när vi har hämtat den!

Har ändrat om texten i inläggen till kursiv, är det för jobbigt att läsa inläggen när de är skrivna med kursiv text eller det går bra ändå? Tycker att det är snyggt med kursivt och jag själv kan läsa texten men det är för er läsare jag skriver så ni får ha slutordet – kursivt eller inte?

Nu ska vi mysa vidare här hemma! Jag ska göra mina övningar från sjukgymnasten så jag får rätsida på höft och svank. Kram så länge IMG_7641

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.