Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

F R E D A G!

Vilken dag! Blev VAB idag med Tuva-Li, som jag nämnde imorse hämtade jag hem henne från förskolan igår med 38.0 graders feber. Vi körde och handlade efter för kylen ekade lite och hon var allmänt hängig hela tiden. När vi kom hem runt halv fyra så var hon jätteledsen och varken glass eller kex gick hem. Satte mig i soffan med henne och plötsligt hade jag henne sovandes på mig.

La ner henne på filten i soffan och där sov hon, fram tills klockan var strax efter sju på kvällen! Varm som en kamin trots febernedsättande, vi ringde mamma/mormor lite snabbt på FaceTime och sa godnatt. Gjorde välling till henne och halv åtta igårkväll sov hon som en stock igen. 

Imorse vaknade hon lika varm som igårkväll och termometern visade 39.8 grader! Hon tog sig om öronen direkt och blev lika ledsen som igår. Så när vårdcentralen öppnade klockan åtta blev det ett samtal dit och kvart över elva fick vi en tid. Tur i oturen – dubbelsidig öroninflammation I G E N! När ska vi få vara friska? 

Hela dagen har spenderats i soffan med mitt älskade lilla hjärta! Hon har sovit från och till och knappt orkat göra något. Maten åt hon knappt och jordgubbarna jag köpt till henne tittade hon bara på. Nu hoppas jag att penicillinet verkar fort, så jag får tillbaka min pigga och glada tjej! 

Mitt huvud är helt slut idag, trots en lugn dag! Tuva-Li sover och jag ligger sidan om henne i sängen, blir nog en tidig kväll för oss båda! 4E07CCF9-CCB4-4921-83CD-0D65A8E8D827

Gillar du inlägget? Klicka gärna på hjärtat nedanför.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.