Allmänt

T I S D A G!

God kväll fina du! Tusen tack för alla fina kommentarer på föregående inlägg med bilderna från igår, fler smakprov kommer under veckans gång, roligare att visa bilderna i omgångar och inte alla favoriter samtidigt. Har du missat inlägget med bilderna, så kan du se dem under Pålsjöskog – del ett!

Hoppas att din tisdag har varit bra idag! Trots att solen har lyst i Helsingborg hela dagen så har det varit kallt, det har till och med kommit lite snöflingor då och då under dagen. Vi är snart inne i maj månad och vädret är helt konstigt! Jag vill ha sol och värme så man kan gå i tunnare jacka och fina skor.

Tuva-Li somnade sittandes i soffan framför Bolibompa innan, så hon sover redan gott i sängen! Inte lätt att vara tillbaka på förskolan efter ett litet påsklov, men rutinerna med tidiga mornar ska vi nog snabbt komma in i igen. Imorgon har jag lång dag på jobbet men mamma hämtar Tuva-Li när hon har slutat jobba så slipper hon vara på förskolan till efter fem.

Nu ska jag redigera lite bilder till del två av bildserien med bilderna från gårdagen! Kan hända att det dyker upp imorgon under dagen som ett tidsinställt inlägg. Kram så länge ❣IMG_7644

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *