Allmänt

Söndagsmorgon!

God morgon fina du! Hoppas att din påskafton var mysig, trots det tråkiga vädret. I Helsingborg så blev det snöblandat regn och ju längre in i Skånes mitt vi kom så övergick det snöblandade till bara snö. Jättekonstigt väder!

Vaknar i alla fall upp till sol idag och en otroligt pigg Tuva-Li. Energi så fort hon slår upp sina ögon varje morgon, som en liten duracellkanin som enbart ligger på laddning under natten. Mitt älskade lilla troll!

Vi sov över hos mamma och hennes man inatt efter kalaset igår! Men vi väntar någon timme med att köra hem, regnet och snön som kom igår har frusit till lite under natten och jag har precis bytt däck på bilen – från dubbdäck till sommardäck!

Idag är det ett perfekt väder för att fotografera i men min kamera är spårlöst borta fortfarande! Man kan tro att vi har värsta röran hemma eftersom jag inte hittar den men så är inte fallet, däremot har jag antagligen varit himla förvirrad när vi flyttade in i nya lägenheten och lagt kameran på ett bra ställe. Therese skulle eventuellt hjälpa oss imorgon med lite nya bilder, så jag hoppas på bra väder!

Nu ska jag ta mitt energiknippe till barn och mysa lite! Ska fixa till frukosten så mamma och hennes man kan få sätta sig till dukat bord denna söndagsmorgon. Kram så länge ❤img_7105.jpg

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.