Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Långfredag, påskägg & ögoninflammation!

God morgon fina du! Jag hoppas att din långfredag har börjat bra och att solen skiner hos dig precis som den gör hos oss här i Helsingborg. Dagen började redan halv sju för oss imorse, så just nu myser vi i soffan framför barnkanalen.

Morgonen började dock med kladdiga ögon hos Tuva-Li, andra dagen hon vaknar och knappt kan öppna ögonen. Så det var bara att badda med ljummet vatten och ni som har eller har haft småbarn vet att de helst inte ligger stilla när man ska göra något i ansiktet. Efter många om och men fick jag bort allt och loppan kunde öppna ögonen ordentligt. Har kokat ihop egen koksaltlösning, bra att 1177 finns så man kan googla lite egna tips och trix.

I eftermiddag ska vi hem till pappa och lillasyster och fira lite påsk hos dem! I morgon firas påsken hemma hos min moster då kusinerna fyller år. Söndagen blir lugn hemma hos mamma, då vi sover över där efter kalaset i morgon. Ska köra ut dit under förmiddagen i morgon tänkte jag, så Tuva-Li kan få leta upp påskägg i deras trädgård, en mysig tradition som jag är uppvuxen med!

Letade du påskägg som liten? Eller fick du dina påskägg direkt på morgonen när du vaknade? Och får du än idag påskägg? Jag personligen tycker att det är himla mysigt att få leta påskägg, det är något speciellt med det. Nu letar jag inga påskägg i vuxen ålder, men det är en fin barndomstradition att föra vidare till sina egna barn, i detta fallet till Tuva-Li.

Nu ska vi mysa vidare här hemma! Ska lägga in all tvätt på sina platser med så man har det avklarat, det står fortfarande snyggt vikt i tvättkassen i hallen. Ha en fortsatt mysig morgon, så hörs vi lite senare igen! Kram kram IMG_7532

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.