Allmänt

Sjukstuga… Igen?

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt och att din skärtorsdag har börjat på bästa sätt. Jag vaknade redan halv sju i morse och smög då upp medan Tuva-Li fortsatte att sova vidare. Varm som en kamin har hon varit hela natten, termometern visade både i går kväll och i morse, 39.2 i feber, så vårdcentralen fick ett samtal innan.

Eftersom hon inte ville äta i går och inte heller nu på morgonen, så börjar jag misstänka halsont hos fröken. Lika bra att utesluta det direkt så hon slipper gå och ha ont. Hon tar sig på halsen och blir jätteledsen så fort hon ska svälja – behöver jag skriva att jag är trött på alla sjukdomar nu?

Efter klockan ett fick vi en tid till vårdcentralen i alla fall, som sagt lika bra att kolla upp det och i så fall låta henne vila och bli frisk nu under påsklovet vi har fram till tisdag morgon. Men håll tummarna för att det inte är något som visar sig, vill ha en frisk loppa här hemma nu.

Nu ska jag fixa lite här hemma! Klockan tio ska vi köra och byta skorna Tuva-Li fick av sin moster igår. Så blir bara en snabb vända in på Väla för att byta dem, vill gärna att hon ska ha växmån i skorna. Kram så längeIMG_7419

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.