Allmänt

Röd i örat och header!

God kväll käraste du! Hur har din dag varit idag? Bra hoppas jag. Vår har varit bra, trots lite gnäll och gråt. Besöket hos vårdcentralen gick väl helt okej, hon var lite röd i ena örat men inget som buktade ut och hon var inte svullen i halsen. Hon har ätit bra nu ikväll så hoppas att det håller i sig – man blir orolig som mamma!

Loppan kollar på barnprogram och jag passar på att uppdatera här lite snabbt! Sitter och funderar på en ny header till bloggen men jag vet inte hur jag vill ha den, hade varit skoj med lite nya bilder men det har jag inga! Får ge mig ut i skogen bland vitsipporna och ta nya bilder på loppan.

Händer kanske att jag ändrar om lite tills jag har tagit nya bilder! Alltid skoj med lite förnyelse här på bloggen. Det blir kanske en rörlig header med olika bilder eller så blir det något liknande headern jag har nu – hur tycker du headern ska se ut?

Nu ska jag mysa med Tuva-Li framför barnprogrammet, uppdaterar lite senare igen, kanske med ett litet omröstningsinlägg angående headern! Kram kära du♥

Nuvarande headern!
Nuvarande headern!

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *