Livsstil | Hälsoresa

Dags att bli hälsosam… Igen!

Nu har jag ätit onyttigt alldeles för länge! Det är dags att ta tag i karaktären och livet, det är dags att återgå till att bli en hälsosam mamma till Tuva-Li, en mamma som kommer orka leka med henne och busa en massa.

Imorgon efter jobb ska jag rensa ut allt dåligt från både kyl och frys men även från skafferiet! Så får vi fikabesök får jag köpa hem fika eller bjuda på fruktsallad, som är mycket godare än en kaka.

Nu i slutet av april kommer jag även beställa hem en F15-box för att kicka igång ordentligt och få den där pushen som jag behöver. Även om jag börjar från och med imorgon så är det alltid peppande att få en ordentligt kickstart och min mage och framförallt kropp mår bäst av nyttig och hälsosam mat.

Jag har kommit fram till att min mage mår bäst utan en massa onödiga kolhydrater! Jag kommer därför att utesluta pasta, ris och potatis ur min kost och köra en alternativ form av LCHF. Jag kommer dock inte tillföra en massa fetter, då min mage blir helt utslagen av det och springa på toaletten en hel dag är inget skoj.

Det jobbigaste blir nog på jobb, då vi har pedagogisk lunch som ingår och de dagarna det är exempelvis lasagne, annars kan man ju självmant välja bort kolhydraterna och ta sallad till. Så jag får kolla matsedeln och i så fall ta med egen lunch vissa dagar.

Jag hoppas att du följer mig på denna resan och inte bara våra vardagsbestyr utan även mitt kämpande, för det kommer inte bli lätt men jag SKA klara det!

Idag får det bli en dålig mobilbild!
Idag får det bli en dålig mobilbild!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.