Allmänt

Tisdag 28 mars!

God kväll finaste du! Jag hoppas att din tisdag har varit härlig och att du förhoppningsvis har haft sol och värme hos dig. I Helsingborg har det varit grått hela dagen tycker jag, har inte riktigt hunnit uppfatta vädret idag när jag har jobbat.

Idag var första dagen som Tuva-Li var tillbaka på förskolan efter förra veckans sjukdom! Hon hann inte mer än ut ur bilen imorse innan hon sprang fram till grinden. Fasade lite för att hon skulle bli ledsen när jag gick men hon vinkade glatt hejdå och hon hade haft det jättebra under hela dagen.

Hämtade upp loppan strax innan klockan tre och sen styrde vi bilen till IKEA! Jag har länge sagt och då menar jag sen vi flyttade in i lägenheten förra året i maj, att jag ska köpa mörkläggningsrullgardiner till sovrummen och vardagsrummet. Idag tog jag tag i den saken och köpte hem rullgardin till mitt sovrum – sakta men säkert börjar mitt sovrum också ta form!

Solen står på här samt i vardagsrummet från morgon till sen kväll men ska även införskaffa till loppans rum så hon kanske börjar sova därinne om nätterna, även om det är mysigt att ha henne jämte mig i sängen.

Tuva-Li sover och jag ska passa på att skriva klart inlägget, svara på kommenterar samt svara på lite mail från sponsorer till det kommande SPA-eventet! Kram fina du ♥

I brist på annan bild får det bli en från snapchat!
I brist på annan bild får det bli en från snapchat!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.