Allmänt

VAB och obefintlig sömn!

Sidan om mig ligger en varm Tuva-Li som har somnat för kvällen och förhoppningsvis natten! Hon är verkligen som en kamin, trots att hon får flytande alvedon mot febern som inte vill ge med sig.

Mamma var snäll och ställde upp och vabbade idag! Min mormor har kollat henne de andra dagarna, imorgon får jag stanna hemma och vabba då mormor ska iväg och mamma ska jobba. Är lyckligt lottad över att ha folk som ställer upp, samtidigt som jag gärna vill att hon ska bli frisk.

Det blir dock att ringa vårdcentralen imorgon igen, trots att vi var där i måndags. Hennes förkylningsastma har inte blivit bättre av airomiren och hon är jätteledsen och tar sig om örat ofta. Och visst kan jag vänta ett par dagar till för att se så det hjälper men vill ju att hon ska bli frisk och få komma tillbaka till kompisarna på förskolan. Kan meddela att sömnen för oss båda är obefintlig då hon får hemska hostattacker om nätterna trots svalt sovrum och högt sängläge..

Nu rundar jag av, lär somna själv närsomhelst och man får passa på att få någon blund innan man vaknar av loppans hemska hosta. Kram fina du ♥

Bli frisk älskade du! <3
Bli frisk älskade du! <3

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *