Allmänt

Fortsatt sjukstuga och onsdag!

Godmorgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt och att din onsdag börjar bra. Jag har sovit sådär inatt och Tuva-Li likaså, tycker så synd om henne som har den där hemska hostan och samtidigt ont i öronen på det.

Att få henne att andas in Airomiren är inte ett lätt jobb! Det är skrik och tårar varje gång, även om jag försöker med alla knep jag har. Låter henne hålla andningsmasken själv med men icke. Så det är med fasa man tar fram den var tredje timme, hon får i sig det med fast hon skriker men man känner sig hemsk som måste plåga henne med det.

Febern har inte gått ner än, trots att hon får flytande alvedon! Nu imorse låg den på 39 grader, så hon får vila en massa hos sin gammelmormor idag. Känner mig hemsk som inte är hemma och vabbar men jag tar tacksamt emot all hjälp jag kan få. Det är ett himla puzzlande när man är ensamstående! Jag jobbar för att hon och jag ska få det bra varje månad och för att jag ska kunna hitta på saker med henne! 

Där är säkert någon som kommer med en kommentar att jag är en dålig mamma som inte stannar hemma med mitt sjuka barn! Då får jag väl vara en dålig mamma i dina ögon. Hade jag inte haft släkt och vänner som hade erbjudit sig att passa henne så hade jag självklart stannat hemma och vabbat.

Nu ska loppan få lite airomir innan vi ska köra hem till mormor/gammelmormor! Ha en fin onsdag så hörs vi senare ♥

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.