Allmänt

Att vara “egen”!

Måste ta upp samma som min bloggkollega och eventpartner Anna har skrivit om i sin blogg, för jag kan inte mer än instämma med henne.

Jag har märkt av hos många bloggar jag läser att det finns inlägg om att man ska vara “egen” som bloggare, att man ska komma på “egna” saker till inlägg och dylikt. Ändå kan jag inte förundras över att så fort man har skrivit ett visst inlägg så dyker ett liknande upp i en annans blogg.

Många tycker kanske att det är en slump, men jag ser inte det som en slump när liknande inlägg kommer upp efter att ett visst inlägg har publicerats här i min blogg. Jag tycker att det är märkligt att man väljer att skriva ett inlägg om att man ska vara “egen” för att sen publicera liknande efter att en annan bloggare har gjort sitt inlägg…IMG_7121

13 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *