Allmänt

Shopping och lugn helg!

God förmiddag fina du! Hoppas att din helg har varit lugn och skön. Vi sitter just nu i soffan hemma hos mamma, sovit över här från igår då vi dels var iväg under förmiddagen och sen kollade vi på andra chansen.

Igår skulle vi egentligen simmat men eftersom loppan har varit febrig hela veckan samt har en snorig näsa så tog vi vilodag igår från simmet. Hon hade sin första feberfria dag i fredags men jag var hemma och vabbade med henne för att vara helt på säkra att hon är feberfri inför nya veckan. Inget mer vab på länge känner jag nu!

Istället för simmet igår så körde vi upp till Ullared och GeKås med mamma och hennes man. Var där redan vid halv nio och det var lagom med bilar på parkeringen. Ingen kö in och lugnt med folk. Jag har inte varit där sen Tuva-Li föddes, så det är ett tag sen.

Hittade lite kläder till mig själv, lite smått och gott på hygienavdelningen men desto mer uppe på barnavdelningen till Tuva-Li. Köpte kläder i storlek 92, även om hon endast har 86 för tillfället, 80 i vissa plagg. Men bättre att utöka växagarderoben och förhoppningsvis tar hon inget jätteskutt och hoppar över storlek 92. Kommer att visa alla plagg i ett eget inlägg under kommande vecka!

Nu sover loppan och jag ska kolla lite på Vasaloppet! När mamma kommer tillbaka från affären så ska jag baka en semmelkladdkaka till fikan, recept kommer upp senare idag.

Jobbigt att shoppa med mamma!
Jobbigt att shoppa med mamma!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.