Personligt

Ensamstående och ensamstående!

Ordet ensamstående kan betyda mycket för varje enskild individ! Vad innebär ordet ensamstående för dig?

För mig är ordet ensamstående inget som direkt betyder något negativt! För mig betyder ordet ensamstående att man är ensam med sitt/sina barn, där barnen inte har någon som helst kontakt med pappan, varken via telefonsamtal eller via umgänge.

Tuva-Li har ingen som helst kontakt med sin pappa, han har tydligt gjort klart via ett brev till familjerätten att han inte vill ha någon som helst kontakt med henne, varken via brev, samtal eller umgänge. För mig har det redan från den dagen hon föddes inneburit att jag har ensam vårdnad om henne. Vilket indirekt betyder att jag är ensamstående.

Vad betyder ordet ensamstående för dig? Jag hör många gånger folk säga att de är ensamstående fast barnet/barnen både pratar och träffar sin andra förälder och att de även sover över varannan vecka eller helg.

Självklart innebär ordet olika för alla och jag säger inte att ditt eller mitt skäl till hur vi tolkar ordet är fel på något vis, jag är bara nyfiken på vad du anser att just ordet ensamstående innebär!

Du får mer än gärna skriva en kommentar om hur du tänker angående frågan. Som sagt inga rätt eller fel, jag är nyfiken på allas åsikter och tankar ♥

Foto: Jakob Hydén | Katamaran Media | Katamaranmedia.wordpress.com
Foto: Jakob Hydén | Katamaran Media | Katamaranmedia.wordpress.com

23 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.