Allmänt

Feber och mer feber!

Uppdaterar bloggen lite snabbt innan det är dags att släcka ner och få lite skönhetssömn inför morgondagen. En dag på jobb väntar mellan 08:05-16:15, mormor är snäll och passar Tuva-Li medan jag jobbar.

Får dock förbereda dem på jobb imorgon att det kanske blir vabb på torsdag, då mormor ska iväg och jag har ingen annan som kan passa loppan, om jag inte lyckas ordna barnvakt på ett eller annat vis. Är glad att mormor i alla fall har ställt upp dessa dagarna. Förhoppningvis är febern borta imorgon, så hon får en feberfri dag och kan vara på förskolan som vanligt på torsdag, men tempen visade fortfarande lite över 38 grader nu innan hon nattades. Så himla tråkigt att hon är dålig, vill ha tillbaka min pigga tjej!

Dagen idag har gått otroligt fort! Skönt på det viset att vara tillbaka i arbetslivet för man kollar inte på klockan på samma vis mer som man gjorde under föräldrarledigheten. Och sen är det även positivt för då trivs man på sitt arbete!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen sidan om min varma loppa! Hon behöver inget täcke idag, så mycket värme som hon alstrar! Håll tummarna för att vi får en feberfri dag imorgon så jag inte behöver vabba och ställa till det på jobb. . . För så känner jag, att det blir problem när det är många sjuka och man måste vabba.

Lilla hjärtat! Bli frisk och pigg ❤

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.