Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Bästa Tuva-Li!

Nu är jag barnfri fram tills fredag! Tuva-Li blir hämtad av sin mormor idag på förskolan och ska sova där i två nätter.

Vad ska jag göra? Jag är van att ha henne hemma och ha henne sovandes tätt sidan om mig. Egentligen vill jag bara hämta hem henne men samtidigt är det nyttigt och skönt för oss båda att vara “ifrån” varandra. Jag vet att hon har det toppen hos sin mormor och extra moffe. Men det är känslan som är jobbig för denna mamman.

Under hennes 1.5 åriga liv så har jag haft barnvakt till henne två gånger! Vi har endast sovit borta från varandra två nätter totalt på den perioden. Ena gången var jag på möhippa och andra gången var jag på bröllop. Så jag får väl passa på att unna mig lite “egentid” som det så fint heter.

Bästa lilltjejen imorse innan förskolan!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.