Personligt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Vad gör man?

Jag känner mig hjälplös och något maktlös! Tuva-Li vägrar att äta något speciellt här hemma till middag och det är både frustrerande men även jobbigt.

Jag vill inte att hon ska gå och vara hungrig och inte heller att hon ska tappa vikt. Hon är i sin utvecklingsfas och där står att barnen kan äta sämre då men man kan inte låta bli att oroa sig ändå.

Hon äter bra på förskolan, förvarnade dem igår att hon har ätit dåligt här hemma under hela helgen och tidigare förra veckan. Men både idag och igår har hon ätit bra där, både till frukost, lunch och mellis.

Så det är egentligen inte så att hon inte äter, hon äter bara inte hemma! Hon får fortfarande en flaska välling vid nattning, jag vill inte ta bort den än. Och vanligtvis så äter de mellis runt två på förskolan, jag hämtar henne klockan tre och sen äter vi oftast middag vid fem – halv sex, så det är inte för nära inpå tidsmässigt efter mellisen.

Det är svårt det där med vad man ska göra! Jag tvingar inte i henne någon middag. Förhoppningsvis beror det på nya fasen, men sitter du på något bra tips tas det tacksamt emot ♥IMG_6848

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.