Allmänt

Ny vecka på ingång!

God kväll kära du! Jag ligger nerbäddad i sängen här hemma med en sovande Tuva-Li sidan om mig. Jag hoppas att din dag har varit bra idag och att helgen har varit skön, trots att den gick snabbt.

Måndag och ny vecka imorgon, just nu är det sportlov i många delar av landet, så även i Helsingborg. Så imorgon har vi inte alls många barn på skolan/fritids. Så får se vad som hittas på, blir nog mycket städa och fixa under hela lovet. Jag ska passa på att smita iväg imorgonbitti och ringa och felanmäla lampan i vår hiss. Någon har slagit sönder själva kåpan och därmed har även ljusrören gått sönder, så himla onödigt!

Det är fortfarande mörkt ute på morgonen och det är inte jättebehagligt att åka i en mörk hiss som blir ännu mörkare när den åker genom de olika våningsplanen och där inte finns någon fönsterruta. Nu när vi kom hem ikväll fick jag starta lampan på telefonen så vi fick lite ljus i hissen.

Innan jag själv somnar ska jag passa på att ordna med lite tidsinställda inlägg som ska upp under veckan. Jag bloggar aldrig under arbetstid och skulle jag blogga så blir det på min rast, men knappt då heller för man behöver den där rasten och koppla av. Så därför är det perfekt med tidsinställda inlägg.

Rundar av detta inlägget och säger godnatt till dig nu! Sov så gott och ha en bra start på din vecka imorgon. Kram fina du ♥

Följ gärna vår vardag på Instagram! Ni hittar mig under namnet: SofiaWerlin.se
Följ gärna vår vardag på Instagram! Ni hittar mig under namnet: SofiaWerlin.se

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.