Allmänt

Inte en lördag som jag tänkt!

Planerna var att blogga och svara på kommenterar denna lördag! Men det sket sig rejäl om man säger så. Har legat däckad i soffan mer eller mindre hela dagen.

Tog mina tabletter för ryggen imorse hemma hos mormor då vi sov över där igår. Började känna mig illamående runt åttatiden men tänkte inte mer på det. Åt lite och det tog inte lång tid innan det vände. La mig och vilade tillsammans med Tuvis, vaknade vid elvatiden och då var det rakt in på toaletten igen.

Körde hem till mamma vid ettiden och la mig direkt i soffan här! Hade en himla huvudvärk så medan familjen satt och fikade i köket låg jag och vilade på soffan. Kändes okej när jag vaknade, tog två Ipren när vi skulle äta middag, hann inte mer än få i mig en liten bit potatis innan jag behövde lämna bordet. Så här har inte blivit något att äta idag, magen kurrar men jag vågar inte.

Jag hoppas att det är mina tabletter som har gjort det och inte någon magsjuka! Tuvis är frisk och pigg, så håll dina tummar för att det fortsätter så. Jag hoppas att tabletten har gått ur systemet till imorgon, så jag får lite mat i magen. Det räcker med sjukdomar och allt nu, vi har fått vår beskärda del för februari.

Sovrumsinspo!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.