Allmänt

Hatar det!!

Just nu är jag världens sämsta på att uppdatera! Dagarna går fort och det ska både lämnas och hämtas på förskolan, jag jobbar och samtidigt så sitter den där molande värken i hela tiden.

Jag är så himla trött på det nu! Inne på femte veckan med smärta. Var hos naprapaten igår men han blev inte heller klok på vad det kunde vara. Mina fötter lutas inåt och per automatik går knäna ihop, vilket gör att jag belastar bäckenet fel.

Han trodde även att hela sätesmuskelaturen var “avaktiverad”, det vill säga att oavsett vilken rörelse jag gör, så aktiveras den inte. Vilket i sin tur betyder att ryggen belastas fel.

Gick till jobb som vanligt idag, skulle hjälpa till med ett lyft (vet att jag inte borde) och hör hur det krasar till i både rygg och höft. Bet ihop men när ena kollegan kom fram så började tårarna rinna (pinsamt). Blev hemskickad från jobb vid tiotiden. Imorgon stannar jag hemma och vilar, så får jag hoppas på att det känns bättre på torsdag, känner mig hemsk som börjat på nytt jobb och måste vara hemma.

Så just nu har jag faktiskt somnat samtidigt som Tuva-Li om kvällarna! Jag hoppas att smärtan försvinner och att jag blir en bra arbetskollega och att Tuva-Li får tillbaka sin mamma som kan krypa runt på golvet och busa.. Känner mig som världens sämsta mamma!

23 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.