Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

VAB!

Och där kom årets första VAB som ett brev på posten! JAG VILL INTE! Men vad ska man göra? Tuva-Li har hostat och kräkt om vartannat hela natten och även om hon kanske bara har kräkt på grund av hostan så vill jag inte riskera något.

Jag är benhård med de där 48 timmarna som gäller! Det var ju dock inte så jag ville börja nya jobbet, att jobba två dagar och vabba inför helgen. Men jag vill inte heller riskera att smitta ner hela mitt jobb och klassen jag är i. Och inte hellre att Tuva-Li ska smitta ner förskolan och de två avdelningarna.

Men jag tyckte att det var hemskt att behöva ringa till jobb imorse och meddela att jag inte kommer in idag! Jag som person ställer rätt höga krav på mig själv, jag vill visa mina framfötter och jag tycker inte att jag gör det genom att vara hemma.

Och lämna loppan till någon släkting gör jag inte heller! För även om hon har kräkt och jag inte blir dålig, så kan jag ändå bära med mig smittan. 

Vi får vila upp oss hela helgen och ta nya tag på måndag med både förskola och jobb. Jag hoppas verkligen att jag slipper vabba något mer, i alla fall inte än på väldigt länge!

Älskade lilla loppa!

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.